Bezoekregeling vanaf 28/04/2021

Lebbeke, 27/04/2021

 

Beste familieleden,

 

Er zal vanaf morgen niet meer gewerkt worden met de online registratietool om uw bezoek te reserveren (van 13.00 uur tot 19.00 uur).

U zal uw bezoek wel nog dienen te registreren bij aankomst in het woonzorgcentrum in het daartoe voorziene register. Dit register kunt u terugvinden op de tafel aan de hoofdingang.

Gelieve bij het betreden van het woonzorgcentrum uw handen te ontsmetten en gedurende de ganse bezoekduur een chirurgisch mondneusmasker te dragen dat zowel uw mond als uw neus bedekt.

 

Volgens de huidige richtlijnen mag een bewoner 2 contacten hebben die hem/haar op de kamer komen bezoeken. Deze contacten kunnen tweewekelijks wisselen maar mogen niet samen aanwezig zijn.

We vragen u om in het woonzorgcentrum u rechtstreeks naar de kamer te begeven en de gemeenschappelijke ruimten niet te betreden.

 

In de buitenlucht is het toegelaten om samen te komen op een veilige afstand en mits het dragen van een chirurgisch mondneusmasker. U kan dus samen met de bewoner een wandeling maken in de tuin.

 

Bij wijzigingen aan deze bezoekregeling zullen we u informeren.

 

Met vriendelijke groeten