Vaccinatie Covid-19

Lebbeke, donderdag 07/01/2021

 

Beste bewoner,

Beste familieleden,

 

We hebben vandaag bericht ontvangen dat de eerste dosis van Covid-19 vaccins voor onze bewoners volgende week vrijdag worden geleverd. Om de periode tussen levering en toediening van de vaccins zo kort mogelijk te houden zullen de vaccins worden toegediend op zaterdag 16 januari 2021. Om de ochtendverzorging niet in het gedrang te brengen zal er gestart worden met de toediening om 14u00.

Om de toediening vlot te laten verlopen en een goede opvolging van onze bewoners na vaccinatie te kunnen verzekeren zal er op zaterdag 16 januari 2021 geen bezoek mogelijk zijn.

Uitzonderlijk zal uw bezoek wel de mogelijkheid krijgen om op zondag 17 januari 2021 langs te komen, mits voorafgaande registratie via http://reservatie.wispelaere.be .

De tweede toediening van het Covid-19 vaccin zal doorgaan op zaterdag 6 februari 2021.

Aangezien de vaccinatie niet kan doorgaan indien er een uitbraak van Covid-19 is, willen we aan u en aan uw bezoekers vragen om zeker de algemene maatregelen te blijven naleven. Het zou zonde zijn moesten we na deze lange periode zonder uitbraak op het laatste moment toch nog een uitbraak zouden krijgen, waardoor de vaccinatie dient uitgesteld te worden.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Directie Huize Wispelaere